Anna és Patrik esküvője ♥

november 06, 2012

Október 6-án varázslatos időjárásra ébredtünk  – szikrózó napsütés, nyári meleg – és ehez a háttérben az enyhén őszbe boruló táj.
Patrik jött értem délelőtt, meglehetősen fáradtan az egész heti esküvői szervezkedéstől, pakolászástól. Mikor odaértünk hozzájuk, Anna – még civilben, de már sminkben és frizkóval – rögtön megölelt, mint egy barátot - nagyon jól esett :) Az öltözködésnél az anyukája segédkezett – és Annából pár perc alatt olyan káprázatos menyasszony lett, mint aki most lépett ki egy esküvői katalógusból. A ruhára a gyönyörű jelző mellett, még azt mondanám: Annás :) A szomszéd szobában közben Patrik küzdött a manzsettagombokkal :) Majd fess vőlegényként lépett be a lányos szobába.
A kreatív fotózásra csak mi hárman mentünk – talán ezért is lett ilyen kellemes, meghitt, szinte már kirándulás hangulata az egésznek. Nagyon imádtam :) Szerencsére elvetették az eredeti ötletüket, és nem álltak be az egybizonyoskastélynálfényképezkedők sorába, inkább körbejárták a környéket eredetibb helyszíneket keresve, és találva. Így a fotázást egy romos házban kezdtük, majd egy fákkal szegélyezett utcán folytattuk, ahol a vaskerítéseket is megihlettek minket (kedvenc képeim). Végül a fehér anyag mellett-alatt lőttünk pár romantikus felvételt.
Anna egyszerűen elképesztő volt: még be sem fejeztem a mondatomat, de ő már ült-feküdt a földön, vagy éppen cipő nélkül mászott át a romos ház egyik szintjéről a másikra. Nagyon vagány volt, és még csak be sem piszkolta a ruháját.
Az esküvőjük nagyon megható volt. A lakodalmuk pedig nagyon jó buli. És ahogy igértük egymásnak, nem csak dolgoztam ebben a lagziban, hanem roptam is :)
Most pedig a sok szöveg után jöjjön temérdek fotó. Gyönyörködjetek ebben a csodaszép és végtelenül aranyos párban. (Ha jól figyeltek, ismerős arcokat is kiszúrhattok – mondjuk Anitát és Sanyit vagy Erikát és Tibit)
Drága Anna és Patrik, kivánom, hogy mindig így szeressétek egymást és legyetek nagyon boldogok. Már az első pillanattól fogva (1. e-mail óta) tudtam, hogy nagyon külünleges pár lesztek a számomra, mert egyszerűen összeillünk :) Sok puszi :* 


 
 
 

 












 










 


 














 


 
 
 




 















You Might Also Like

0 hozzászólás

Kövess Facebook-on