Katica és Honza esküvője

október 24, 2017

Mindig izgalmas kiszakadni egy kicsit a jól megszokott GA-SA-DS Bermuda-háromszögből. Június közepén kicsit keletebbre sodort a lagzis sors, bár, már Újvár után majdnem elakadtam, mivel az eredetileg betervezett útvonalamon épp futó(bicikli ?)verseny zajlott, de a kis kitérővel is időben érkeztem a kikérőre.
Bár nem volt alkalmunk találkozni az esküvő előtt, az első pillanattól kezdve simán működtünk együtt az ifjú párral. Katica és Honza kedves, közvetlen emberek, ahogy az egész családjuk, barátaik is. Ritkaság az ilyen egységesen vidám, felszabadult násznép. 
A kreatív fotózáshoz nem volt előre betervezett helyszínünk, csupán sétáltunk egyet a környéken a nyitótánc után, de azt hiszem tervezni se lehetett volna jobbat.
Néhány szó az ifjú pártól: 
"Lagzi után akartam írni, megköszönni mindent - nagyon ügyes vagy és a vendégek közül is többen dicsértek a lagzi után :)
Nagyon jól jött a közvetlenséged - így, hogy nem voltunk elő fotózáson is olyan volt, mintha már találkoztunk volna. Mindenhol időben ügyesen ott voltál és a potréfotózás is olyan könnyen ment - legalábbis nekünk az volt az érzésünk :)"

Nagyon örülök, hogy veletek lehettem a nagy napon. 

























































































You Might Also Like

0 hozzászólás

Kövess Facebook-on